Cisem 29 haftalık hamileyim benim gibi olanlar varmı bebeğim kendini aniden kasıyor ve karnım tuhaf bir şekil alıyor benim gibi olan varmı?😓😓
Estur Cisem bende olmuyor canım sanırım yani 😅🙈 benimde karnım sertleşiyor böyle taş gibi oluyor kasılma mı ne anlamıyorum da ilk gebeliğim tecrübesiz olunca kestiremiyorum.
Twinsmom66 Cisem benimde oluyo üstelik iki tane ikinayri yer de. Dr a gittim nar ye bagladualr şancı filan yok dr bebekler sigmiyo ondan dedi
Ozlmtrs Bende 33.haftaldayım canım oluyor yerleri daraldığı için 😄 Çok normal karnım yamuluyo bi anda 😄
momtobee Benim uzun zamandır var 5.ay civarı başladı artarak devam ediyor 38. Haftadayım günde sayısız kasılıyor ama acı ağrı yok erken Doğum riskim de hiç olmadı paşanın keyfini bekliyoruz bakalım kaçıncı haftada teşrif edecek 🤗👶🏼
Cisem momtobee rabbim sağlıklı uzun ömürler versin inşallah kendini kasıyor kasmasina ama kalbim çok hızlı atıyor ondanda korkuyorum gerçi kardiyoloji uzmanı bir problem olmadığını söyledi galiba biraz panik yapıyorum ben 😊😊
momtobee Cisem aynen kasıldığı an kalp çarpıntısı bende de yapıyor ilk zamanlar tedirgin olmuştum ama artık alıştım korkulacak bişey yok sağlıkla alalım kucağımıza inş 🙏🏼☺️
momtobee Merve1996 karnın sertleşmesi diyebilirim. Önceleri daha kısa sürerken şimdi 2 dk kadar sert kalıyor sonra yumuşuyor
Merve1996 momtobee bende sertlesme 1 aydir oluyor mesele geceleri lavobaya kalktigimda ara ara sert oluyor komple karnim bazende gunduzleri sonra geri duzeliyor ama sikinti yasamiyorumda karnimda toplanirken yukari assagi yukselip inince kendimde geriliyom
momtobee Merve1996 ağrı yoksa sıkıntı yok bence. Zaten artık doktorunuz nst ye bağlanmanızı isteyecektir önümüzdeki haftalarda. Nst ile kasılma durumu da değerlendiriliyor
momtobee Merve1996 bebeğin yeri daraldı ve kasları güçlendiği için bende de aynı durum var irkiliyor insan hele ilk gebelik olunca ama tüm gebeler aynı şeyleri yaşıyoruz yolun sonuna yaklaştık biraz daha sıkabiliriz dişimizi 💪