Arass kizlar 30 haftalik olduk.idrar yollarimda enfeksiyon ckti.doktorum ilac vermedi.bol su ic dedi.enfeksiyon dibe grerse iyi olmaz dedi.bebegime zarari olrmu.baska doktra gtsemmi🙄
Efebilal Arass canım korkma idrar enfeksiyonu hamileliğin kabusu gibi oldu benim hep var antibiyotik kullandım geçti tekrarladı şuan 35 haftayım halada var bol su iç bişey olmuyo
Bernadoruk Arass 37+4 teyim bndede var ilaç verdi ama gemedi vajinamda çok kaşıntı var elimi bile süremiyorum çok acıyo bu cuma kontrolüm var söylycm bklım🤷🏻♀️
Damla________ Arass suyu ihmal etme bol sıvı tüket bebek Doğum esnasında allah korusun o enfeksiyonu kapabilir
Minedag Arass aslında ilaç verse hemen geçer cnm biz 34. Haftayken malesef çıktı ilaç verdi bol su içtim çok şükür 1 haftada geçti eger geçmezse galiba bildiğim kadarıyla normal Doğum şansı azalıyo bebeğede geçebilir Doğum yoluyla diye
SerapTadelenTtnc Canım doktorun ilaç vermemiş ama bana ilk hamileliğimde toz tek kullanımlık bi ilaç vermişlerdi iyi geldi o ama doktorunun uygun görüp vermesi daha doğru içine sinecekse tabi ki bi doktora daha görün geçmiş olsun