Beyziikoo nrg4958 Daha yeniyse normal öyle demesi ama 20haftadan sonra başlayabilirsiniz hem maddi hem manevi zorlanmamak için yani her seferinde bi eksik çıkıyor düzenlenmesi alınması koyulması falan psikolojik olarak yordu beni açıkcası😑😑😑
nrg4958 Beyziikoo şu an 20 haftalık oldu aslında zaman da hızlı geçmeye başladı sanki ben de çok detay düşünürüm ama hayırlısı bakalım güzel, heyecanlı şeyler 🥰
Beyziikoo nrg4958 Öyle tabi en güzel heyecanlar ama üst üste biniyormuş gibi oluyot bir şeyler almaya başlayınca😆😆 Canları sağolsun da hepsi halolur 💜
nrg4958 Burcudan evet ya ben de tezcanlıyım ve detaycıyım sürekli araştırıyorum falan bizimki konuşmasına bile gelemiyo
Burcudan nrg4958 hahahha aynı resmen diyorum sen benden daha çok istiyodun hiç öyle durmuyosun suan diyoki kıyafet eşye hepsi bi günde alınır ama bende sabırsızım cinsiyetimz belli olmadıgı için daha sabrediyorum 😂
nrg4958 Burcudan ben de artık akışına bıraktım napiyim tek başıma verebilecrğim kararlar da değil ki bazı şeyler alışverişe hazır olmasını bekliycem 😄
Buketkucuk nrg4958 12.haftada cinsiyet tahmini ile beraber unisex renkler de bazı şeyler almaya başladım ilk aldığım şey a101e gelen yelek ve battaniyeydi🙈🙏🏼
Burcuckmk nrg4958 17. Haftadan sonra cinsiyeti öğrenince almaya basladim bir iki zıbın tulumla başladım 20. Haftada beşik bebek arabası gibi seyleri aldim suan 24. Haftadayim kiyafetlerini tamamliyorum