elfshka Şu sıralar özellikle çin takvimi çok populer biliyorsunuz.Sizde de çin takviminde cinsiyet doğru çıkmış mıydı? Güvenmeli miyim
Merve6954 elfshka Benim ilk gebeliğim ama çevremde tanıdığım herkese hamileyken bakmıştım hepsinin doğru çıkmıştı ☺️
Sermec27 elfshka ilk oğlumda tutmadı ikinci oğlumda tuttu ama kan yenilemeye göre cinsiyet tahmini iki oğlumda da tuttu ona bakın bir de 🥰
elfshka Annecik_ benim her yerde erkek cikiyor 🙈 24 yasindayim ve insaallah dogum ekim gibi gorunuyor
elfshka Merve6954 evet benim cevremdeki kisilerin de dogru cıkmıs.Çok kız hissetsem de takvime göre hep erkek çıkıyor
Annecik_ elfshka ben rus çin japon ne takvimi varsa hatta ne kadar hurafe varsa hepsi kız diyordu ama oğlum olacak
momtobe8 Benim bir arkadaşım erkek istiyordu. İki çocuğundada çin takvimine uydular, ikisi de kız oldu.
Merve6954 elfshka Bende takvime baktım benimde erkek gösteriyo 27 Ekim doğum gösteriyo o kadar heyecanlıyım ki geçer mi 250 gün 🙈 kız erkek hiç farketmiyo tabiki ama insan duramıyor bi bakmak istiyo 😂 Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Merve6954 Annecik_ Hurafe işte bile bile bakıyoruz duramıyoruz 😂 Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin inşallah 🤲🏻
Zeynepyrdnkl Kuzenim yaptı inanmamama rağmen 😂 ısrarla kız olacak.diyordu onda iki.cocugunda da tuttu çünkü bana da kız dedi oğlum oluyor☺️
M-Esraa elfshka hayır canım banada kız çıktı hatta bir kızım var dedim benm oğlum olmucak heralde dün öğrendik erkek ddi doktor
Aslhn8992 elfshka benim ablamın yanlıştı erkek dedi kız bebeği oldu, bana da 2 ayrı sitedeki Çin takvimi biri kız diyor diğeri erkek güvenilir bulmuyorum😊
elfshka Aslhn8992 cevremdekiler de cok fazla erkek dediginden inanir oldum 😂 halbuki daha cok kucuk bebis