Glsmyldz09 Kızlar yüzüm çok kötü her gün yeni bi sivilce çıkıyo öyle çok yağlı baharatlı da beslenmiyorum… renk eşitsizliği de oluştu gözlerimin üstü ve altı tamamen mor ne yapabilirim. Bıyık alsam bi hafta kızarık geziyorum 😢
Merve6954 Glsmyldz09 Kaç haftalık gebesin ? Ay benimde en çok korktuğum şey cildim karma bi cilt ama yoğunlukla yağlı meyilli sivilceyede 🙄
Glsmyldz09 Merve6954 23+4deyiz benimde cildim karma bazı yerler kuru bazı yerler yağlı ne kullanacağımı şaşırdım önceden beyaz sabun kullanırdım iyi olurdu şimdi oda fayda etmiyo 🤦🏻♀️
Merve6954 Glsmyldz09 Aynı benim cildim gibisin bende bi ara kullandım ama sabun kullanmak iyi değil dediler iyice kurutur dediler bıraktım artık düzenli yüz temizleme jelleri ve nemlendiriciler kullanıyorum her marka yaramıyor tabi ama cildim yarayanı bulunca ondan vazgeçmiyorum benim daha yeni 4+2 haftalık gebeyim ama korktuğum için psikolojik mi bilmiyorm ama sanki sivilcelenme başladı gibi inşallah devam etmez 🤲🏻
Calss Canım bende 6+2 5. Haftadan itibaren çıkmaya başladı, çay ağacı yağı sabunu kullanıyorum, bilmiyorum ne zamana kadar böyle devam eder ben de korkuyorum daha fazla çıkacak diye😢
Calss @Glsmyldz09 canım birde ben yeşil çayı içmiyorum zararı olur diye ama onu tonik gibi yüzüme sürüyorum bakteri üremesine karşı etkisi varmış, takip ettiğim bir dermatolog söyledi. Gebelikte güvenli zaten tonik olarak kullanılması.
Merve6954 Calss Nasıl kullanıyorsun normal yeşil çayı demleyip soğutup cildine mi sürüyosun bende deneyeyim belki faydasını görürüm
Calss Merve6954 aynen canım poşet çay almıştım onu sıcak suda bekletip makyaj pamuğu ile cildime sürüyorum