Ayde54- Kizlar sizdede idrar kacirma proplemi varmi. 3 litre su iciyorum bol bol tuvalete gidiyirum o yuzden idrar geldiginde azicik beklesem hemen kaciriyorum bikac damla.
Kayraninannnesi Ayde54- ben çok su içemiyorum ama bendede oluyor ama genelde hapşırınca öksürünce oluyor
snglysl Ayde54- maalesef bende de var. Yeter ki ayağa kalkmama ve öksürmeme baksın. Pıt diye kaçıveriyor hemen. Günlük değiştirdiğim iç çamaşırı ve pijamanın haddi hesabı yok. Bazen bi yere gitmeye bile çekiniyorum açıkcası
3851 Ayde54- tek oldugumu saniyodum cok fazla ictigim icin suyu tutamiyorum bazen tuvalete yetisene kadar gidio🤦♀️
bukabu Ayde54- öksürme hapsırma ve aniden gelen gülme krizi pijama camasır değiştirme rekorları kırıyorummm
Narsel Sevgi19 merhaba . Kacinci haftadasiniz? Ben daha 27deyim simdiden basima geldi hapsirdim ve cok az kacirdim. Normalmi?
Ayde54- snglysl ama 20 . Hafyadan sonra cok sulu akintim oldu doktora gittim su sizmasimi diye cok sukur degilmis enf varmisti. Sonra mesane enf yapti . Antibiyitij kullnadim gecti sukur bi daha olmasin diye bol su iciyorun
snglysl Ayde54- Yaa bende 20. Haftadayım şuan. pazartesi randevum var bende bir sorayım. Hem akıntı hem de idrar kaçırmam çok fazla. Allah korusun sorayım bende
Ayde54- snglysl idrar tahlili ile kalmayın kültür yaptırin. Benim idrar tahlilim hep temiz cikti. Külturdr bakteri uremesi oldu hep