Burcudan Kızlar e bebekte joie indirimi var bebek arabasını ondan istiyorum ama dogumum Ağustosda Suan erken diye almak istemiyorm agustosa kadar tekrar indirim olurmu biliyormusunuz yoksa sadece subat indirimlerindemi fiyat bı kadar düşüyor
yasemin333 Burcudan olur mu olmaz mı bilmiyorum ama olsa da %28 lik bi indirim olmaz bence.Ben olsam alır bir kenara koyardım kutusunda dururdu.
Beyzan Burcudan e bebekte bu oranda indirim sadece Şubat’ta oluyor. Travel sistem alacaksıniz belki puseti şimdi alabilirsiniz. Ya da arabayı da alın koyun. Taksit taksit odenir
mrs_elisah Burcudan bende joie oto koltuk aldım. Bidaha böyle indirim olmaz. Zaten fiyatlar hep yükseliyor
Beyzan Beyzan bu arada eşimin kardesi 1 yıldan fazla e bebekte çalıştı. İlk ondan duymuştum subatta indirim olacak diye. Doğumum Mart’ta olmasına rağmen beklemiştim pek çok şeyi. Yil içinde ara ara indirim oluyor ama ürün bazında oluyor böyle marka şeklinde olmuyor hiç
Burcudan mrs_elisah aynen katılıyorum araba ve pust ikisini alınca 750tl indirim oluyor az degil yani
Krizantem_ Burcudan Benim de doğumum haziranda ben normalde nisan gibi alırım diyordum ama indirim olunca aldım bir daha bu kadar düşmez .