Ebrar3435 Kızlar pazartesi detaylı giricem özelde annemi de içeri almak istiyorum ,bebeğin videosunu çekmesi için izn verirlermi sizce aliyolar mi içeri?
2prensannesl Ebrar3435 ben doktorun özel yerinde yapıldım detaylıyı eşimde yanımdaydı ve videoda çekmemize izin verdi doktor 😊
Yeniglnnnnn Ben Medicanaya gidiyorum saolsun ne zaman yanımda biriyle gitsem alıyor video resim çekebilirsiniz diye kendisi söylüyor🥰
Kayraninannnesi Ebrar3435 hastaneye göre değişiyor benim doktorumda bir kişi girebilir yanında diyor yani eşim her şeyde giriyor yanıma
leylosule Ebrar3435 iyi bir doktora denk gelir ve yeterince yalvarırsanız alabilirler 😄 benim kızkardeşimi ve teyzemi birkaç dakikalığına kabul ettler Medipolde
Beyzan Ebrar3435 önceden sormaniz lazım çoğu Dr almıyor içeri eşim 4 aydır bir kere bile bebeğimizi göremedi ben çok memnunum dokrorumdan ama sırf eşim bebeğimizi görebilsin diye farklı hastanede başka bir doktora randevu aldım
Haticearen Ebrar3435 canım benim hastanemde alıyorlar içeri ama.hastaneden hastaneye değişiyor galiba