Ogi8 Kızlar hamile günlüğü olarak alıp memnun kaldığınız uygun fiyatlı doğum sonrası için de ilkler için kullanabileceğimiz bir günlük tavsiyeniz var mı? Alanlar fotoğraf da atarsa çok sevinirim içeriği hakkında bilgi ediniriz 😊
ssnnmmm Ogi8 e bebekten aldım 1tl tek başına kargo çıkıyor ama şuan indirim varken birkaç şey alıp onlarla ödemek çok mantıklı
Hafise Ogi8 evet 1 tl olan kargoyla 9 tl ama içeriği muhteşem ben küçük cep kitabı gibi bişe bekliyodum ama baya kitap gibi geldi içeriği baya baya dolgun harika yani bu fiyata cok bile 😁
Hafise Ogi8 dogru fiyatı pahalı alacagına tertemiz ucuz al kullan safyaları ince yaprak değil kalın cidden kaliteli
Sherife_0660 burdan aldım ben hem gebelik süreci hemde 1yasina kadar olanı baskısı falan çok güzel pandelastore yaza4saniz inst çıkar
Ogi8 Kızlar e bebekten aldım ancak parayı çektiler siparişler de gözükmüyor ürün başına daha önce böyle birşey gelen var mı acaba nşye böyle oldu ki
zeytinkiz Ogi8 e bebek de 1 TL suan fiyat değişmediyse + kargo ücreti 🤭 ama cok begendim baya kalın ve herşey düşünülmüş