Caglabade 25 aralık son adet başlangıcım bu hesaplamaya göre 8 haftalık hamilesin dedi gittiğim doktorlar bugün crl ölçümünde doktor 7 haftalık ama geriden gelme durumu yok normal seyrinde kendini ilerleryen zamanda tamamlar dedi bu ne demek başına gelen var mı hiç lütfen yardım edin ??
mucizem09_ Caglabade canim ben 7 haftada gittigimde bebisim 6+3 daha yani geriden geliyordu simdi 11+1 bugun doktora gittim 11+3 buseferde iki gun onde olcunlerde yanlislik oluyormjs sorun olnuyor yani canim ilk haftalar normal
Deryaaa1 Benimde SAT 25 aralıktı. 8 haftalık olmam gerekirken ultrasonda sizin gibi 1 hafta küçük çıktı ve bugün 7 haftalık oldu. Doktor SAT 1 ocak olarak değiştirdi. Geç döllenme olmuş yani Caglabade
momtobe8 Henüz çok küçükken olur öyle. 5 gün büyük 5 gün küçük, milimetrelik ölçümler bunlar çok takılmayın. Benim ilk gebeliğimde kızım her muaynede ya geride ya ilerde çıkıyordu. İlerleyen dönemde 3-4 hafta fark olmadıktan sonra çok önemli değil.
Caglabade Deryaaa1 içim rahatladı teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sağlıkla alalım kucaklarımıza🙏