dlnyny Selam kızlar, doktorun yanına girdiğimizde görselde ki pozisyondaydı çikolata yiyip gel dedi doktorumuz. Çikolata yedim biraz yürüdüm yarım saat sonra tekrar girdim bebeğim pozisyon değiştirmişti ama bu sefer de doktor kordonu bacak arasını kapatmış ama %60 oğlan bebek diyebilirim tam olarak net göremiyorum kimseyle de şuan cinsiyetini paylaşmayın detaylıyı bekleyelim dedi. Tabii ben yine heyecandan merakımdan duramıyorum her gittiğimizde kendini bir şekilde saklıyor ve göstermiyor bizimki. Cinsiyet tahmininde bulunabilecek arkadaşlarımdan yorumlarını bekliyorum🙏🏻 [url=https://hizliresim.com/nLrygk][img]https://i.hizliresim.com/nLrygk.jpg[/img][/url]
dlnyny Fatma7666 bende doğuma kadar kendimi saklamışım anasına çekmiş herhalde😂 çok teşekkür ederim❤️
Fatma7666 dlnyny anası kılıklı o zaman🥰🤲Aman benimki bana benzemesin ben göbek bağımı boynuma dolamıştım onu da erkek sanmışlar 🤣🤦♀️Hayırla sağlıkla gelsin 🥰🤲
rukiyyee banada hemen hemen aynısını dedi bacakları kapalı erkek olabilir ama kordonda olabilir net bişey diyemiyorum göremiyoeum çünkü dedi haftaya cuma detaylı ultrasında belli olur dedi bekliyoruz bakalım 20+6 olduk
dlnyny rukiyyee bizim aslında bacak arası açıktı ama tam önünü kordon kapatmış dedi. Bakalım inşallah ikimizde hayırlısıyla öğreniriz☺️
mom27 dlnyny bende 17. Haftada çikolata su yiyerek bebeği biraz rahatsız ederek zorla öğrenmiştik 🙂 ama @Gulsen4224 doğru tahmin etmişti belki sana da yorum yapar 🙂
dlnyny mom27 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın🌸 teşekkür ederim gülşen hanım da yorumda bulunur inşallah bekleyelim☺️
mom27 dlnyny inşallah canım hepimiz inşallah sağlıkla alalım kucağımıza 🙂 bende suhedaya gittim iki kere ama değiştirdim Hatice Çelikel e gidicem bidahaki muayenede inşallah 🙂
Dilek0809 dlnyny hiç anlamam ama benim minnoş da son iki gidişimde aynı bu pozisyonda başını gömmüş oluyor cinsiyetimiz erkek 14.haftada gösterdi 12de de görmüş aslında doktorum ama emin olmadan söylememiş. Erkekler daha erken görünüyor o mantıkla kız olabilir🥰
dlnyny Dilek0809 maşallah sağlıkla alın kucağınıza🥰 her ikiside başım üstüne kız erkek hiç farketmiyor ama insan merak etmeden de duramıyor🙈