Bsmlh OzgeSahin2 idrar yolu enfeksiyonun var canım birde şekere dikkat et kaçıncı haftadasın benımde bu sekıldeydı birden 103 vurdu 3 haftada sonra şeker cıktı aman diyim kanlar tam alt alta çekersen daha rahat yorumlarız
Neslihan1903 OzgeSahin2 enfeksiyon var şeker kaç haftalık hamilesin bilmiyorum haftan büyükse normal ama enfeksiyonu hallet doğum yakınsa
Linam2021 gamzosgamzos lökasit ve bakteri olduğu için mi enfeksiyon oluyor ben de sonucum baktığımda gözüküyor da merak ettim
Bsmlh OzgeSahin2 yükselmemiş ama dikkat et hamur işi tatlı az azalt düşer benım bu değerden birden arttı diyet yapıyorum sen sadece hamur işi beyaz ekmek ve tatlı azcık kış hıc bişi olmaz Allah’ın izni ile
Linam2021 Bsmlh ben şimdi idrar sonucuma naktim bakteri 8 lökasit 9 eritrosit 0 çıkmış di bu durumda ilaç kullanmam mu gerekirdi bilemedim eğer anlıyorsanız değerler yüksek mi
Bsmlh Linam2021 ne kadar su içiyorsun eğer çok su içiyorsan temızlersın munurol şase var toz genelde onu verıyor gece içiyorsun temizliyor korkma çok az değer benım 28 di o tozla hemen temızlendı
OzgeSahin2 Neslihan1903 36 haftaligim canim o enfeksiyona napiyosam gecmiyo ya antibiyotik kullaniyorum sorun olur mu son haftalarim zaten
Neslihan1903 OzgeSahin2 yok olmaz canım doktorun ayarlar enfeksiyon daha sorun olur normal doğumda sen doktoruma danış bakalım ne diyecek 🤗