morpella Rabiis ben ikisindende aldım hasta bezini ameliyattan çıkarken taktılar sonrası dependle geçti depentten memnun kaldım şimdiki doğumumada depend alacam
Duruaslan Rabiis Depend tavsiye ederim 👌 sızdırma yapmıyor koku yapmıyor ve kesinlikle hasta bezinden daha iyi bu bezi kilot gibi giyiyorsun dolduğunda yandan yırtıyorsun çok rahat yani
Duruaslan gamzosgamzos aynen marketten almıştım eşim ne gerek var aldın hasta bezi var ya dedi dedim sus bi bildiğim var diye şimdi kullanıyorum depend bezi eşim iyi ki almışsın dedi
Dorukunannesifatma Kesınlıkle depend 10 günlük anneyım hala kullanıyorum çok rahat iç camasırı kullanmaya gerek yok hem , şoktan aldım dün 2. Paketi 32 tl ye düşmüş normalde 42 TL idi
-ilknur-12 Eessrra ben migrostan aldım canım istediğim bedeni rahatlıkla buldum yakınlarda migros varsa uğra
Krizantem_ Rabiis Hasta bezi cok zor ,onu baglamasi denk getirmesi ayri dert derli toplu durmuyor . Kulot seklinde olanları var onlardansa olabilir ama ben depend aldım bir paket. Bir paket de gece pedi alacağım.
Beyzan Rabiis Ben ameliyattan çıktım ebe altıma örtü serip karnıma bastırdı odada. Sonrasında de paint giydim ve doğumdan sonraki 15 günde hep onu kullandım. O zaman sadece depent var sanıyordum canpet sleepy başka bir sürü marka çıkmış şimdi çeşit bol ben külot şeklinde olduğu için çok rahat ettim sızma akma bulaşma olmadı hiç
ssnnmmm Rabiis daha önce düşük sebebiyle kürtaj olduğumda hastanede hasta bezi verdiler hiiiç kullanışlı değil