Htcnrmllslhgl Ceren25 bana doktorum dedi doğum 5 Mart’ta gözüküyor dedi 20 şubatta brakcaksın magnezyumu çünkü magnezyum doğumu gecıktırır dedi
Aselm25 Ceren25 AA ilk defa duydum magnezyum olamadan ağırlarım hafiflemiyor maalesef 3 aydır da kullanıyorum 35+6 haftalık hamileyim ptesi kontrolüm var sorayım bunu bir doktoruma
Ceren25 Htcnrmllslhgl bütün moralim çöktü çok moralim bozuk 😭😭 belkide şuana kadar sancım olucaktı salı günü suni verilcek bu sebeple ama doktorum bana hicbisey söylememişti 😥😥
Alyaesmaa Htcnrmllslhgl benim kasılmalarımı engellesin diye magnezyum ılcı vermıstı doktorum heralde ondan
cgla29ony Htcnrmllslhgl evet benim doktorumda verdi hem kasılmalara iyi geliyor dedi hemde erken doğum riskini olabildiğince azaltıyor demişti canım 🌸
Htcnrmllslhgl Ceren25 canım ben magnezyumu braktım daha öncesinde benım de yok yanı ne sancım ne kasılmam kendını kötü hıssetme ınsallah her şerde br hayır vardır neyse hayrlısı o olsun ınsallah gelır Brden olur bakarsın sancın henüz be şeye geç kalmadın
Beyza29_ Bana kendimi çok halsiz ve yorgun hissettiğim için vermişti doktorum , erken doğum riski olan bir tanıdığıma erken doğumu engellemesi için vermiş . Bırak da bebeğin içinde büyütebildiği kadar büyüsün annesi 40 haftadan sonrası tehlikeli oluyor .
cgla29ony Feride34 kız koca tıp fakültesini bitirmiş doktorlar ne diyor ise sen ona inan ben öyle yapıyorum 🥰
Nuray23 Ceren25 dogru😊 doktorum kasilmalar var diye bana o yuzden vermisti. Rahmin kasilmasini engelliyor. Acilmasini engelliyormus
T_M Htcnrmllslhgl magnezyum dogumu geciktirmez kasılma ve krampları önler belki şunu demek istemiitir kasılıp kranp girerse erken dogum riski olusabilir sadece fikir
Htcnrmllslhgl T_M olabilir bana o şekılde soyledı ardını sorgulamadım zaten magnezyumu yazarken kasılmaların olmadın kramp gırmesın dıye yazıyorum demişti
Ayse2011 Ceren25 ben hamileligimden önce adet sancılarım için doktora gittim ve bana magnezyum kullanmalısın diye takviye vermişti agrı ve sancıyı kesiyor diye biliyorum. Sizede doktor böyle birşey demişse uyuşuyor mantıken baktıgımızda sancıyı kesiyorsa dogumuda geciktirebilir.