ilknur_azz
Bu sizin isteklerinize bağlı.. Birçok kişi travel sistem tercih ediyor.. Görüntü olarakda cezbediyor açıkcası.. Ama sahsen bana kullanışlı gelmediği için tercih etmedim.. Ben eski modellerden aldım.. Sunny Baby Espada Travel Sistem.. Teavel yazdığına bakmayın.. Sadece üzerine puset oturtulabildiği için travel olarak geçiyor.. Ben direk koldan çift yönlü olsun istedim.. Travel sistemlerde sizin sürekli tak çıkar yapmanız gerekiyor.. Rüzgar, arı vs olduğunda ani değişimleri düşündüm, birde tek başıma olduğumda çocuğum yönünğ değiştirmek istediğinde, annecim sen bekle ben değiştireyim diyip çocuğu arabadan indirmek bana saçma geldi.. İlk zamanlar için güzdl olabilir ama birkaç araba almak istemedim.. Çevremdende duyduğum travel sistem alanlar elbet baston bir araba almışlar.. Birde seçmemdeki en büyük etmen; biz alırken satıcı üzerine oturdu ve 80 kg kadar alır dedi.. Bende eve gelimce oturdum🙈.. Daha kullamaaya başlamadık.. Ama ev içerisinde sürüsü rahat.. Ben henüz başaramasamda😬 tek elle açılıp, kapanabiliyor😅.. Umarım gönlünüze göre uygun bir model bulursunuz🌸..