user4834 ben de bırakamadım maalesef. Başlarda bırakmıştım sonra stres oldukça içmeye başladım 12. haftamda falan. Sonra günlük 4-5 tane ile sınırladım, zaman geçtikçe arttı bu miktar da. Kimsenin kimseyi linçlemeye hakkı yok, içimizde taşıdığımız canı bizden fazla kimse düşünemez. Sigarayı bırakamadığım için vicdan azabından ağladığım çok oldu. Öyle böyle derken 36. haftanın sonuna geldik. Bebeğin eşi (plasentası) yaşlanmış, 2. evrede olması isteniyormuş bu dönemler ama bizimki 3. evredeymiş. Çok bir problem teşkil etmediğini öğrenince bir nebze olsun içim rahatladı ama olumsuz bir şey duymak ne olursa olsun insanın canını yakıyor. Tek temennim doğduğunda kronik bir bebek olmaması, sağlıkla kucağıma alabilmek 🧡
O yüzden sizi çok iyi anlıyorum yani bir de ben mentollü içiyorum daha da berbat. Bir yerden alıp bir yerden telafi etmeye çalışıyor insan kendince. Sigara içtiğim için daha çok süt ürünü tüketmeye çalışıyorum, daha çok vitamin almaya çalışıyorum. Siz de aynı şekilde yine de en aza indirmeye çalışın, vitaminlerinizi aksatmayın, bol bol yoğurt yiyin. Doktorunuza anlatın durumu o da yardımcı olur yani bir yerden takviye verir tavsiye verir mutlaka.