1987gokce Mtlduru eşimde bayramdan Sonra gidelim dedi 33 haftalik oluyorum ama korktum gitmicem riske atmak istemiyorum Bebeğimi çok az bir zaman kaldı çünkü.
Zeykem Mtlduru bence hayır rahatca tatıl yapamazsınız hemcpcugunuz dogsun bırlıkte gıdın bız oyle dusunuyoruz
Kadriye1999 Bende 37 haftalik oldum tatile gitmek istiyorum ama sonradan duşundumde riske atmamalıyım kendımi anlayacağın tatıl planı bu sene kaldı😞😞😞
Mtlduru Benim biraz daha var bakınca 40 haftaya bir yanım git rahatla diyor bir yanım ya orda birşey olursa doktorum gidebilirsin dedi ama bilmiyorum
Mtlduru Bugün gittm doktora ve gidiyorum tatile doktor hiçbir sorun yok git rahatla doğumdan sonra gidemiceksin zaten hiçbir problem olmaz güneşlenmene dikkat et dedi o kadar
58Vildan Canim doktorundan rapor alman lazim belirli bi hadtadan sonra ucakla yolculuk yapmak yasak doktor raporuyla çıkabiliyorsun bende o haftamda gidicem ama arabayla insallah guvenle gider geliriz
Mtlduru Aldım raporu en güvenli uçak dedi zaten arabayla gidiceksende 2 saate bir mola verip yürümelisin inş sağlıkla döneriz
Ayselcnt Aybukealtintas doktor duruma göre rapor veriyor.. 35. haftada doktor bana rapor verecekti ama biz vazgeçince almadım.. Yani 36. haftaya kadar gidilebiliyor..