Suan 11+6 haftalıgm ilk 10 gunluk falan gebeyken dişimi çektirdim daha doğrusu adet günüm DAha yaklaşmamiştı gebe degılımdır dıye dişim felaket ağrıyodu sdece kökü kalmiştı agumentin bin mg içtim iltıhap kurumadı bi kutu minoset plus içtım doktor cec bin mg antıbıyotık yazdı onuda içtim iki kez röntgen çektı ama sadece dişin kökünü 5 saniyede cekti kendide yanımdaydı zaten dibimde zararlı röntgen olsa başka odaya gıderdı dişimi çektirdim rahatladım cok sukur 6+5 gunlukken devlete gttım ilk muayenemi oldum kese vardı çok sukur masallah kalbide atmaya başlamiş ama 10 günlük gebeyken dişimi çektirdiğimi demeyi unuttum daha kontrole gitmedim 12 haftalıkken ikili teste gel dedı bende dişçimi aradım hamıle oldugumu bilmeden size diş çektrdım antıbıyotık kullandım röntgen cektrdm dedim röntgen zararsız bısey olmaz dedı agumentın gebelere de verilıyor dedı ama cec antıbıyotık ağir dedı bilemedım dedı Aranızda hamıle oldugunu bilmeden diş cektıren oldumu özel bi hastanenin kadın doğumcusuna boyle böyle dıye anlattm msj attım bısey olmaz dedi