Ozgee88 muruvvet20 30+2 hafta da 1650 kiloydu. Doktor gayet normal demişti. Bu hafta gidicem 33+4 gibi bakalım kaç olmuş merak ediyorum 🥰🧿
Dilany35 1700 civarı dedi doktor geçen kontrolümde ağartan kontrolüm var bakalım kaç olmuş sizce az mı kızlar kilosu 31+6 günlüktü gittiğimde
muruvvet20 Dilany35 benimkide tam 30 haftada 1.898 di doktor bir hafta knde gidiyor ama normal dedi bana
muruvvet20 0znur seninki 3kilodan biraz fazla doğacak. Benimki ise 4 kiloya yakın belki 4 kilo. Doğum yaklaştıkça korkuyorum 😱😱😱
0znur muruvvet20 yok ya ultrasona bakipta iri görünen bebekler bi doğuyor 3-3,5 kg. Ultrasonun -+400 gr farklılığı oluyor 😊
muruvvet20 Ozgee88 Benimkide 1.989 gram doktor bir hafta önden gidiyoruz ama çok normal dedi. Endişeleniyorum 4 kiloyu bulacakta normal doğum yapamayacağım diye
Aysun1983 Arkadaşım yeni doğum yaptı kıZlar 30. Haftasın da 1.500 kg dı ve iri bir bebek olacak dedi doktoru 38+3 de suyu gelince zorunlu sezeryan oldu çocuk 3 kilo doğdu çok şaşırdık
muruvvet20 Aysun1983 Doktoru yalnıs ölçüm yapmış olabilir mi acaba. İri diyorsa en aşağı bı 3.500 doğması lazımdı çocuğun
shryldrm muruvvet20 dört kilo olunca normal Doğum olamaz diye bir durum yok ki oluyor dört üzeri de hem Doğum şekli kilosuyla alakalı değil bebeğin o nasıl gelmek isterse öyle geliyor 😁 sen kendini Doğum şekliyle ilgili şartlama akışına bırak kuzun sağlıkla gelsin inşAllah
Aysun1983 muruvvet20 yani bizde öyle bekledik ama Son haftalarda demek fazla almamış 30 hafta ile 38. Hafta arasında ki kilo artışını bilmiyorum konuşmadım arkadaşımla tahminimce yavaşlamış demek diyorum
muruvvet20 shryldrm doktor bana 4 kilo olursa normal olmaz gibi söyleyince bende bı korku oluştu ister istemez bide benim oğlan dombik maaşallah