Busukermit Kızlar size Bi fikir danışmak istiyorum hastane odasını süsleyecek misiniz bir yandan ufak tefek balonlarla süslemek istiyorum Bi yandan kimsecikler gelmeyecek Bi eşim Bi ben kime süsleyeyim diyorum sizin fikriniz ne siz yapacak misiniz
Beyzademiirrr Busukermit bence doğum sonrası resimler çekinilirken güzel olur bende balonlarla sade şekilde süslemeyi düşünüyorum💜
Bdp Busukermit bizim odayı hastahane süslüyormuş sadece isimli kapı süsü ve takı yastığını götüreceğim
Nefeshangul Busukermit ahh bende çok istiyorum valla ama pandemi muhabbetinden yok dediler geçen ogrendm en azindn fotoğraf faln cekilrdi insan keşke olsa hayrlisi ins
SeymaK Busukermit süslemicem ben canım valla gerek duymuyorum 🤷🏻♀️ Ama bu kişiden kişiye değişir sen süslemek istiyosan süsle tabiki içinde kalmasın nasıl mutlu olcaksan öyle yap 🥰
Senayyalcin Busukermit Ben milyonlar gelse bile uğraşmam öyle birşeyle hiç önem vermiyorum süse püse onun yerine bebeğime başka birşey alırım zaten o stres heyecanla gözüm süs falan görmez ama tercih meselesi😂😂