Cigdemmom Kızlar bu gece 20 haftalık olcaz 😅 ama karnım gözle görünür yok sabah düz akşam şişiyor çok değişik ben böyle top gibi karın istiyorum yaaaa 😅🤪
Alyamm_ Cigdemmom İlk gebeligimde benimde öyleydi 7. Aydan sonra karnım belli olmaya başladı şimdi 2. Gebelik 21+4 üm belli karnım sabah, akşamda doğuma gider gibi 🤭
Zmrkays Cigdemmom benimde çok ilginç bir sekilde öyle 9+6 haftalık gebeyim akşamları aşırı suskunluğum oluyor sebebi ne acaba merak ettim :)
Crn1996 Cigdemmom canım 23haftalık olduk inan benimde halen öyle ne zaman tamamen çıkacak diye bekliyorum 😅
Bbtl34 Cigdemmom ilk gebeliğim benimde ne zaman çıkcak diye bekliyodum şuan 25 oldum tam bir hamile karnı 😊
Eski9 Cigdemmom bnmde öyle ama bundan sonra heralde çıkar yavaş yavaş 20 haftadan sonra bebek her hafta 1 parmak göbek deliğinin üstüne çıkıyormuş 6 ayda daha netleşir heralde yani umarım 🙈😁😁
Minikmucizembenim 32 haftalık olduk top gıbı karnım var şükür ama gecelerı uyuyamayınca 🤣🤣 artık dogurmak ıstyrm dıyorum göbek bel agrısı yapıyr