Ebrumihrimah Mom81 24. Haftaligim bu zamana kadar kendim yaptım ama bugün kuafore gittim denedim yapamadım canım da çok acıdı kuaför 10 dk bitirdi
Svcnbydmr Mom81 kuaföre gittim son haftam kar yagiyo diye gidemedim mecbur kendim bi sekilde halledicem
clavicula Sadece genital bölgem için ağdacıya gidiyorum geri kalan yerleri şimdilik evde kendim ağda yapabiliyorum 24+2yiz
Hafise Mom81 agda tabikide 😁 evde acı cekmeye hiç niyetim yok 2 haftada bir ne uzadıysa gidip aldırıyorum cok uzatmıyorum çünkü tahriş olur acır falan sizde cok uzatmadan gidebilirsiniz
Senayyalcin Mom81 Venüsün jiletleri genital bölge için hem pratik hem kolay oynar başlıklı olduğu için de görmesem bile zorlanmıyorum 😊
Hafise Mom81 niye ki virüs var evet ama ben maskemi yakıyorum agda için yattıgım yere evden bişeyler götürüp altıma seriyorum bişe olmuyo öyle
Fndglc Mom81 Mom81 ben jiletle görmeden hissederek alıyorum aslında çabuk çıkıyor ağda istiyorum artık ama 37+3 oldum her an gelebilir jilete devam 🥺
Halitesra Mom81 karın agdadan yapiyorum hiç acimiyor digerlerini jiletle ama çok çabuk çıkıyor başka çarem yok