ayse2511 Haftaya ıkılı testım var allahın iznıyle gideceğim,giderken elevit vitamin ılacımı içıyımmı içmiyimmi randevu saat 10 da aç mı gıdılıyordu tokmu
Senayyalcin ayse2511 Aç veya tok fark etmiyor zaten ultrasonda bakıyor ve kan alıyor günlük ilaçlarınızı da içebilirsiniz .
nurdane3504 ayse2511 aç tok farketmiyor ben ilaç da kullanmıyorum önce ultrasonla ense kalınlığına bakılıyor sonra da kan testi veriyorsunuz kan testi birkaç güne çıkıyor zaten umarım bu sorun çıkmaz sizde de🙂
Zdk ayse2511 aç tok fark etmiyor fakat tok gidinki bebek hareketli olsun daha güzel bakabilsin doktor. Benim doktorum hep tok gel diyor. Açken bebekler uyuyormuş
Meltem_1990 ayse2511 Vitamin Falan Önemli Değil Ende Kalınlığı Burunun Falan Ölçüyor Bide Kan Veriyorsunuz O Kadar
Denizcyc ayse2511 Ben de geçen hafta gittim randevu alırken doktor bana tok karna gel demişti. Bebek hareket etsin diye. İalç veya yediğin kan tahlilini etkilemiyor. Sadece hcg ve papp a bakıyorlar kanda. Hatta ben yemeği biraz erken yemiştim bebeğim uyuyordu ense kalınlığını ölçmek için baya uğraştı doktor. Çıktım yürüdüm çikolata filan yedim