Yasminmustafa 2 aydır bi bebek neden yüzünü göstermez acaba hep sırtı dönük 🤣 anası gibi nazlı olcak heralde. Başına gelen var mı
SedefK Yasminmustafa ben gittiğindede genelde arkası dönğk oluyo , doktorum rahatsız etti onu biraz az da olsa yandan gördük biz 🥰🥰
Krizantem_ Yasminmustafa Benim bebeğim de hep elleriyle yüzünü kapatıyor detaylı da da kapatıyordu ama sonradan açtı gördük yüzünü 😂🥰
Elif06_ Bende dun o yuzden ayrintilim yarim kaldi ya donmedi onunu goremedi tekrar grcem ayrntli ultrasona ins doner 😀
Minikasya Yasminmustafa Benim kızım 7.aydayız yeni gösterdi yüzünü. Ultrason aletinin dalgaları bebekleri tedirgin ediyor. O yüzdende ya arkaların dönüyorlar yada yüzlerini kapatıyorlar. Yani nazlılıktan değil😄
SedaCeki Yasminmustafa benimkide ayni anası bilse halay cekicek icerde bi ultrasonda 2 3 tur dönuyo kollar bacaklar hep acik . Doktor cok kosacaksin pesinden simdiden hazirla kendini diyo🥰
28umran52 Yasminmustafa Son ayım canım biz hala yüzünü görmedik göstermiyo hep eli kapali cinsiyetinide yeni gördük doğum geldi hanım efendinin hazırlıkları başladı gezemiyorumda annem beğenip aliyo yıkadı ütüledi hiç keyifli bi hamilelik yaşamadım
Deryaeflin **bende 20 haftalık hamileyim bizimkinde cinsiyetini henüz net olarak göstermedi bir kız dedi bir erkek bakalım ne olacak kordonu bacak arasındaymış ne zaman. Belli olur bilmiyorum çıkarımı kordon bacak arasından varmış böyle bir durum yaşıyan **
Cns_33 Yasminmustafa inan 7 bucuk aydir doğru duzgun goremedik son gittiğimde gosterdi biraz neyseki😃😃nazli bebisler