sumeyye60 ilknur_1234 Instagramda butikbebecik sayfası var oradan model beğenip internet sitesinden 11′li hastane çıkışı sipariş verdim. 150 ₺ ve kargo bedava.
aylininannesi61 İnstagramda renklitasarımorganizsyon diye bir sayfa var hem tanıdığım yapıyor dmden iletişime geçersen modelleri görürsün
ilknur_1234 sumeyye60 çok güzel duruyor ama ben nakışlı istiyorum sayfaya baktım da hepsi baskı başka önerebilceğiniz bir sayfa var mı 😊
Duygu29 ilknur_1234 instagramda madrebebek sayfası var brn ordan yaptırdım nakışlı battaniye hastane cıkısı puset örtsüü ve minderi
Kbras ilknur_1234 Asafindükkanı bende burda yaptrmayı dusunuhordum ama sonra daha kokos bişe aldıgım için yaptrmadım bi bakın bence cok guzel duruyor ürünleri
Ikrnur Serminin nakış dünyasına yaptırdım bugun resimlerini gönderdiler cok begendım kargo ya verıcekler bugun 10 lu 160 TL ye yaptırdım
Aysentass ilknur_1234 linatasarımdan yaptırdım foto atıp kargoya vermeden para istemiyolar nakışlı yıkadım hiçbşy olmadı
sumeyye60 Kahvekolik Henüz ulaşmadı ama yorumlara baktım herkes çok memnun kalmıştı ve iletişim olarak çok iyiler hemen dönüş yapıyorlar. Tasarımı önce size gösteriyorlar onay verince baskıya alıyorlar.