sacmalamakizim 13+5 haftalik hamileyim sabah ac karnina içmem gereken ilacim vardı vegaferan fort demir ilacı bugün unuttum normal de hiç aksatmam vijdan azabi cekiyorum bir şey olur mu diye korkuyorum. 😔
es-es1 sacmalamakizim bir şey olmaz bir günden benim bazen haplarım bitip yazdırana kadar 1 hafta içemediğim oluyordu 1 gün nedir🙄
Boncukbeyinannesi sacmalamakizim demir ilacı bebeğiniz için değil sizin için. Bebek sizin vücudunuzdaki vitaminleri aldığı için takviye veriyorlar
058elf sacmalamakizim valla bende bazen iki üç gün oluyo içmediğim unutuyorum, bir günden bi şey olmaz
Gamzeakd sacmalamakizim kız ne olacak bir gün unuttuysan bu kadar kendinize yüklenmeyin ya . Ben ilk oğlumun hamileliğinde demir ilacı flaan hiç kullanmadım . Senin için o 1 gün içmedin diye kanın mı bitecek 🥰
OzgeAlya sacmalamakizim Vallahi Bende uyumadan 2 saat önce folik asit içiyorum 2 3 defa unuttum 🙄 sabah uyanınca aklıma geldi doktoruma sormuştum aksatmamaya çalışın bazen de bişey olmaz dedi
BurcuP sacmalamakizim ben kabızım 2 gündür biraz düzeleyim diye ara verdim , lütfen böyle ufak şeyleri takmayın kafanıza daha yolunuz çoook uzun . Sonra çok yıpranırsınız.
busbusssss sacmalamakizim merhaba kan seviyeniz düşük çıktığı için mi doktor verdi acaba? Başka hangi ilaçları kullanıyorsunuz
sacmalamakizim busbusssss başka ilaç yazmadi doktor sadece demir ilaci iciyorum folik asiti 12. Haftada biraktim. Evet kansizlik var 😊
mercimeginanne sacmalamakizim arada bende unutuyorum akşam üstü açken içiyorum yada ertesi gün devam ediyorum 1-2 sefer unutmakla bişey olmaz
Gamzeakd Benim sanah troid ilacım olduğu için demir ilacını kahvaltıdan 2 saat sonra içiyorum . 1 saat süt ürünü tüketmiyorum 🥰
Ekvatoral sacmalamakizim bir şey olmaz. Yemekten iki saat sonra da alabilirisiniz gün içerisinde. Benim bir kaç gün almayı unuttuğum bile oluyor. Çok şükür değerlerim çok iyi. Sabah aç karnına iki-üç tatlı kaşığı pekmez içiyorum. Bazen içerisine limon sıkıyorum. Kuru üzüm de alıyorum.