nilhanim Merhabalar. Adetin 2. Günü baktirdigim AMH degeri 1,06 çıktı. Henuz doktorum bilgilendirme yapmadi ama cok mu düşük sizce? İlaç ya da tedavi yolu var mı dengelemek için?
Nnuruss nilhanim kaç yaşındasın canım? ilaçla düşen yükselen bir değer değil 1′in altı için tedavi öngörülüyor ama sayıya hiç takılma benim iki yıl önce 27 yaşındayken 0.24 dü ben gebe kalabildim rabbimin izniyle
06uysal nilhanim bende 0.69 ile hamile kaldım. Evet doktorlar direk bu değere bakıyır ama çokda takılmamak lazım. Yumurta geliştirmek için bitkisel körler deneyebilirsin. Ben tüp bebek tedavisine başlayacakken hayıt tentürü ile hamile kaldım. Tabi veren Rabbım ama bunlarda aracı oluyor
anneadayi33 nilhanim amh değerlerini artık çok önemsemiyorlar bildiğim kadarıyla sınırda sizinkisi ama iki olupta hamile kalanlarda var bunu bizzat doktorum söyledi çok sıkıntı yapmayın amh değerlerini
nilhanim Nnuruss 31 yaşındayım. Bir kez doğum yaptım. Bu ikinci hamileliğim olacaktı ama 4 aydır deniyoruz. Bir sonuç alamayınca hormon tahlili yaptırdım ben de ama sonuç hüsran oldu gibi 😕
Nnuruss nilhanim hiç üzülme canım benim muhtemelen 0′dır şimdi ama Allah nasip edince oluyo hiç sayılara takılıp kendini üzme
nilhanim Nnuruss inşallah çok teşekkür ederim canım. Şimdi adetim devam ediyor. Pes etmeden denemeye devam ediyoruz ama umarım bir çocuk daha nasip eder Allah’ım 🤲🏻
06uysal Nnuruss d vitamini gibi suya damlatarak kullandım. 2. Şişeyi yarıladığımda hamile olduğumu öğrendim. Hayıt zaten başlı başına kadınlar için yaratılmış bir bitki. Karahanoğlu çifliği instagram sayfasından almıştım. Bi arkadaşım 3. Tüp bebek tedavisinde kullandım o zaman tuttu demişti. nilhanim