Tgce_c Kızlar ya 2019 eylülde Küçükçekmece Rumeli Hospitalda sezeryan doğum yaptım 1900 liraya. Mart ayında 2. Doğumum olacak geçen ay 2700 diye fiyat vermişlerdi dün sordum 3020 lira oldu dediler. Bu ne pahalılık. Bu zamlar ne böyle😱
paradiseeeeee Tgce_c maalesef bacım fiyatlar almış basını gidiyor medilif Beylikdüzü de 2.750 olmultu yeni yılda bakarsın bi iki aya gene zaman gelir 😳
Aysn0232 Tgce_c okadar pahalı olmuşki burdada sadece bı tane özel var oda 3690tele normal doğum diyerleri daha fahiş fiyat
SeymaK Tgce_c Nisa hastanesi de normal 2200 sezaryen 3600 valla ucuz bile geldi bana diğer yerlerdeki fiyatlara kıyasladığım zaman herşey çok artmış
minidior paradiseeeeee beylikduzu medilife hastanesimi acaba migrosun ordaki yeni mi sordunuz sezeryan dogum fiyatimi ?
halekmc Bu fiyatları görünce gözümde ne güzel bir fiyat diyesim geliyor artık Eskişehir de yaşıyorum ve çoğu hastaneye fiyat sordum en düşük 5000 diyolar ki normal doğum için sadece bu en son böyleydi yani cikmadiysa fiyatı 🙄
paradiseeeeee Eeliff_ malaef heryerden soyuluyoruz markete zam pazara zam hastaneye de zam Allah yardım etsin hepimize 🤲
Eeliff_ paradiseeeeee aynen öyle vallahi sağlığın bile paralı olduğu zamanlardayız daha neler olacak anormal şekilde bakalım doktorunuz kimdi bu arada
paradiseeeeee Eeliff_ aynen Allah saglık afiyetle doğum yapmayı nasip etsin esenyuettan geliyorum ben siz
mrymktl Dilaraursavas ota jinemed Alparslan baksu çok memnunum zaten işinde usta bir adam tüm doktorlar tanır hoca derler kendisine
Eeliff_ paradiseeeeee amiin💓ben de esenyurt taraflarındayım vallahi😊ilk çocuğum cinsiyetimiz erkek sizin ki nedir