Neslihanbew @Gulsen4224 şimdi doktordan çıktım. Erkek demiştin tahminin tuttu 😊 tebrik ederim valla anlıyorsun 😊
whitedream Neslihanbew canım kadın doğum doktoru filan mı bu arkadaş😊 bı kaç gündür dikkatimi çekti cinsiyet tahmini yapıyo herkez bildi diyo merak ettim doğrusu😊🤔
Neslihanbew whitedream bende burda gördüm canım kendisini benimde dikkatimi bildiği tahminlerle çekmişti bende kendisine 12 hastalıkken sordum tahminde bulunmuştu bugünde doktor aynısını söyleyince söylemek istedim ama tutuyor gördüğüm kadarıyla tahminleri hep :)
Miniginannesiiiii whitedream valla uygulamada gördüğüm kadarıyla %99 doğru biliyor gülşen hanım ama benim bebişime erkek dedi kız çıktı yanılttı kızım 😂 Bende rüyalarımda erkek görüyordum hep sonra doktor kız diyince bi şaşırdım😂
Ikizdeniz whitedream saglik okumus galiba kemik yapisindan falan anliyorum yazmisti masallah herkesi tahmin ediyor becerebilirsem bende yukleyip sorcam bakalim
Fatos_teke46 Miniginannesiiiii bnde rüyalarımda kaç kez kız gördüm acaba tersimi olur yada kizmi 🤷🏻♀️🙄
Gulsen4224 teachervera hayırlı olsun balım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim ögrenmene sevindim 🥰🤭😅
Miniginannesiiiii Fatos_teke46 bilmiyorum ben 3 kez tosbik bi erkek gördüm 🥱 burda tahmin eden 2 kişi de erkek dedi doktor %95 kız dedi hatta şaşırdım doktor dedi noldu başka doktor erkek mi dedi 😂🤣🤣
Fatos_teke46 Maşallah bnde kac kez gördüm üstelik ikiz kız bile gördüm 😂😂 tabi normal hayatta ikiz olması mümkün değilmiş cevreden gelen bir mesaj bile çok garip oluyor insana minnak boylu olduğumuz için ikiz getiremezmişim 🤗 rabbim hakkimizda hayırlısı versin 🥰