Cansel1907 5 haftalik hamileyim allahima sukur bugun keseyi gorduk bebegi kac hafta sonra gordunuz kizlar
AnneyimNehir Cansel1907 Hafta da kese gördük. 6 . Haftada kalp atışı. 11. Haftada kollu bacaklı bebek gördük hamdolsun .
Esrujj Cansel1907 15 gün sonra gördük canım 5+2 de kese vardı 7+2 bugün bebeği ve kalp atışını duyduk şükür
Denizsa Cansel1907 bugün gördüm canım 5+5 de kalp atışınıda gördük sesini haftaya duyacağım 4+3 de de kesemizi görmüştük 🙏
Symtpakylz 6+3 te keseyi görmüştük, 7+4 te bebeği gördük ve kalp atışını duyduk hamdolsun.🧿 şimdi 18+2 olduk🤗
ATC Cansel1907 oğlumda 5+5 de keseyi gördüm 7+4 Fe kalp atışını duydum şimdi yine hamileyim adete göre 6+1 ultrasona göre 5+5 haftalık kese gördüm 2 hafta sonra inşAklah kalp atışını duymaya gidicem inşAllah sende bende duyarız
Cansel1907 ATC ınsallah canim 🙏🙏 rabbim isteyen herkese nasip etsin hamilelere de sag saglim kavusmayi nasip etsin insallah🙏🙏🙏
Hanife1 Cansel1907 5+5 te doktora gittim kese vardı bir hafta sonra 6+5 te bebeği görüp kalp atışını duyduk
Wonderwoman Cansel1907 yolk kesesi de varmiydi canım kesenin içinde 2 haftaya bebeğide görürsün Allah’ın izniyle
iremibrahim Cansel1907 5 haftalık keseyi gördük 6+2 de hem kalp atışı hem ufacık nokta kadar oğlumu görmüştüm şükür şimdi 22+3 olduk 💕💕🙏🙏🙏🤲🏻
[silindi] Cansel1907 ben gittim 4haftalıkytı ne kese dedi ne bebek gözün aydın hamilesin dedi 8.haftada gel kalp atışını dinleyelim dedi gittim onu da dinledik belli oluyo demekki kese boş mu dolu mu
Wonderwoman Cansel1907 süper 🙏 bidahaki kontrolde inşallah Allah’ın izniyle bebekte görülecektir ☺️☺️ kalp atışını nida 8 Ci haftada duyabilirsiniz kismetse