biranneikikedi HafsaZehra varis olduğunu düşündüğüm bi şey çıktı yarın kontrolde göstereceğim bakalım
BebegimleYeniHayat_34 HafsaZehra 31 haftalıkken 2 kg du şuan 34 içindeyiz dün gittim doktora 2700 olmuş maşallah gayet iyi dedi
BurcuLice HafsaZehra biz 26+4 de 1.154 gr dık bizimki biraz haftasına göre tombişti ama sanırım normal kilosu
aysetrmz HafsaZehra bnde en son 30 +1 1.650 olmuştu oğlusum bu salı kontrolümüz var inşallah sağlıklı kilosunda dogar
Tuba18 30 haftalık iken 1450 idi 34 2480 gibi birşey di Benşm de bacağımda varis çıktı bacağımda ağrıyan kısım sadece orası
2prensannesi06 Tuba18 maşallah 4 haftada iyi kilo almış canım benimde 30 haftada 1400 dü az geldi acaba benimkide kg alır mı ki 🙄
Tuba18 HafsaZehra zaten özellikle ağrıyan kısımlar varis olan yerler kimisinin doğumdan sonra geçiyor
Tuba18 2prensannesi06 evet çok şükür ben almaz diye düşündüm çünkü burda çok güzel beslenenleri okuyorum benimki hiç kilonalmaz diye düşündüm herkes düzenli meyve, sür kaşar, et, balık tüketiyor ben o kadar dikkatli beslenemedim
aleyna96 2prensannesi06 alır tabi neden almasın doktorunuz iyi dediyse kaygısız olun benim kızım da 30+0 da 1350 idi. Ben minyonum doktor kendi ortalamalarınızda bir bebeğiniz olur dedi
2prensannesi06 aleyna96 ilk bebeğim de 2700 doğmuştu gerçi biraz genetik oluyor sanırım 😊 bakalım hayırlısı olsun inşallah