Samira34 Doktordayım suan . Kalp atısını duymak ıcın bır makıneye baglandım . Kalbini duyuyoruz snra geri gidiyor . Tekrar gidiyor tekrar geliyor . Cok hareketli oldgundan dedi hemsireler . 32 haftalik gebeyim . Sizinde oyle oldu mu ?? Hareketli mi cok ? 🤗
Ahsennurrrr Samira34 benimkide tam zıttı geçen haftaya göre bu hafta daha sakin hareketlerinde azalma oldu sanırım yeri daraldigindan😂
aydinaleyna61 Samira34 32+2 deyken nst ye bağlandım bende 1 saat boyunca uğraştık aşırı hareketliydi benim miniş kızımda sürekli tekmeleriyle kaydırdı içimde döndü resmen ben çok yorulunca birde oda içinde daralınca kalktım akşama doğru bir daha bağladılar ama onda uslu uslu durdu 😂 dün de bağlandım tekrar nst ye onda da uslu durdu 😂bu arada 33+3 teyiz
ysfali06 Ahsennurrrr ya bnde de hareketlerde azalma oldu. Yeri daraldığı için olduğunu biliyorum çnkü az da olsa hareket ediyor ama yine de strese giriyorum niye hareket etmiyor diye 🤷♀️
Samira34 ysfali06 bende cok hareket edince bir gun hareket etmeyince acile gidiyorum korkuyorum ama gun gun degisiyor gecen hafta harektszdi bu hafta cok hareketliyiz
Ahsennurrrr ysfali06 evet ya benimde valla sinirlerim bozuldu hatta durtup durtup duruyorum çocuğu😂 normalde de gündüzleri sakın akşam ve geceleri hareketliydi ama şimdi baya bı duruldu ama hissediyorum yani artık karnımın içi tamamen dolu olduğunu büyüdüğünü ama işte gene insan sulhede kalio
Samira34 Bide daha yeni tartildim iki bucuk kilo alms gorunuyorum 🥺 evde tartida ayniydi kilom . Doktorların tartısı bozuk bence 🤣🤣🤣