Byzayk0 Kızlarr sevgili anneler 🥰 cici bebe çekiyor canım sürekli sabah akşam yesem doymuyorum resmen cici bebeye benim gibi olan var mı aranızda yiyen var mı acaba 🧐
Beybisiannesi Byzayk0 Ben 🤦♀️ Hem bebeğe hem anneye kilo aldırıyor ben günde 5 tane ile kendimi sınırlandırdım hamile olmadan önce de çok yiyordum hamile olduktan sonra daha bi çok canım ister oldu 🙄🤭
biranneikikedi Byzayk0 bana ayda bir geliyor bi paket alıyorum 2 günde bitiyor son aya gireceğiz artık bu ay almak istemiyorum, kilosu yüzünden sezaryen olacak diye korkuyorum tospalak oğlum 😂
Boncukgiller003 Byzayk0 aynen 😂😂 bende çok yiyorum yaa. Öğlen saatlerinde acıkınca bir kase cici bebe bir büyük bardak süt ve bir tane muz koyuyorum önüme. Süte bandirip bandirip yiyorum 😂😂 bebise kilo aldırıyormus hemde😁
Ozbk 4 lu paketi 1 kutuya koyup satılıyor 1 kg. Bı paketi 1 oturuşta yiyebiliyorum süte batırıp 😁napim seviyorum 😁
Byzayk0 biranneikikedi bebeğe kilo aldırdığını bilmiyordum ben çok güzel alıyorum ama insallah bebegimde faydalanıyordur 🥰
biranneikikedi Byzayk0 ben çok kilo aldım bebeğime de aldırdı ama ben bilmeden yiyordum ben de buradan öğrendim 😂