Cigdemmom Ya çıldırcam 🌸🌸 uzanayım dedim tekmeler başladı yalnız tuhaftı üst üste 6,7 kez 😅😅 hıçkırık tutar ya bizi sanki onu da tuttu
Minikasya Cigdemmom Tabiki tutar. Uygulama girişinde bebekle ilgili bu bilgiler yaxıyor. Arada bi bakıp okuyun bence. Hıçkırık her bebekte olur
Mom092 Cigdemmom kac haftalıksınız? Evet hickiriyolar 🌸 Benm kizim gunde 3 kez 10 dakika boyunca hıçkırırdı cigerleri gelisiyo ☺️
Aygul01 Cigdemmom hıçkırık tutar. Cok normal ☺️ Cigerleri geliştiği icin degil. Anne karnında suyu yuttukları icin hıçkırırlar 👍🏻
Ortmenanne16 Cigdemmom ciğer gelişimi tamamlanırken hıçkırık tutar ritmik olarak pıt pıt kasıkta atıyor benim 🙏🙏🙏
Mom092 Cigdemmom yaa aslinda erken gibi geldi bana ama bilemedim simdi genelde 25ten sonra flan oluyor ben 30 dan itibaren hissetmeye baslamistm ☺️
Deniz95 Cigdemmom bazen kasıklarımda oluyor ama tekme sanıyordum ben onu ☺️ Hıçkırık olunca elimizle orda hateketlilik hisseder miyiz ☺️
Cigdemmom Mom092 allah allah yani hıçkırık diye ben dedim çok ritmik attı diye belki değildir bilemedim ki 😅 ama bukadar düzenli tekme atar mıı