Sermec27 Pandam75 internette yaz cıkar canım senln eşinin dogum tarihi yazıyorsun blr de son adet tarihi ona göre cinsiyet tahmini yapıyo benim iki oğlumda da kan yenileme erkek demişti
Pandam75 Sermec27 Benim Çin takviminden tuuut bütünn bu tarz hesaplar erkek dedi ama hala kendini göstermiyor, çok heyecanlı bi beklryiş bu yahu🙈😂
Pandam75 Sermec27 gittiğimizde tam 15. Haftamızdı. Şuan 15+3′teyiz. 17. Haftada tekrar gidicem inşallah gösterir
Mom97 Zehraaa98 geri çekilme yoluyla korunuyoduk ama o bir korunma yolu değil aslında bile bile lades oldu aslnda bizimki 🤭🙂
rsm_0026 Mom97 eşimde sizin kafanızda davranıyordu anlatıyordum bu şeklde korunduguna kandırıyorsn kndini diye korunmak için can agırlıgı yaptı 2 aylk evliyiz 7 haftalk hamileym😂 eşimde kndini kandırdıgını acı gerçekle fark etti
rsm_0026 Mom97 tam iki hafta kabullenme süreci oldu gebelk testi çıkıyor kanı bekleyelm diyor kan çıkıyor ultrasonda görelim diyor 😂 keseyi görüyoruz ya içi boşsa diyor 😂 neyseki kalp atımını gördük de kabullendi artk😂
Mom97 rsm_0026 eşin mi? Bizde de ben zor kabullendim ya üç gün ağladım kızım daha küçük diye ama kısmet nasip şimdide seviniyorum Allah sevgisini verdi🙂
nev_hena Ay doğumdan sonra aynı yöntemle korunurum diyordum ki doktorlar buna korunma bile demiyor. 🙈 Ama şimdi aşırı tedirgin oldum ya. En iyisi halis muhlis korunmak. 😃
Yasemin8892 Meltem17 bence yok canım çünkü bende hamile kalmadan önce bi gecikmem olmuştu 3.4gün kadar benimde test böyle çıktı sevindim ama yok tu 1.2gün sonra adet oldum o arada korunmuyordum bile ama yinede olmazsan eğer kan tahlili yaptır için rahat etsin
elfshka Meltem17 hamilesin canim rabbim hayirli etsin,uzuluyorsan eger uzulme diger evladin daha cok kucuk diye.Birbirlerine yokdas olurlar insallah ☺️
rsm_0026 Mom97 evet eşim hazır değil di çocuklarıda sevmiyor pek ses yaptıkları için 🤪 bn tam tersi tam bir çocuk aşıgıyım hep bu anı bekledim evllgmz çok yeni ama bnm için olması gereken zmnda oldu çok şükür 🤲🏻❣️🌺
rsm_0026 Mom97 bende eşim ve ailesi bebeğime tepki verdiği istemediği için agladım onun üzerne düşük riskim var şuan ne yazıkki 😢