Durdane94 Meltem17 Meltem17 bencede hamilesin benimde kızımda böyle çıkmıştı günün daha yeni geçmiş benimde 3gün geçmişti böyle çıktı hayırlısı olsun canım
Mom97 Meltem17 benimde silik cıktı aynı şekilde korunuyoduk hiç beklemiyodum şok olduk ve suan 3 aylık hamileyim 😅
Zehraaa98 Mom97 ne ıle korunuyordunuz acaba benım de bıraz zor oldu tüp bebekle 23 haftalıgım korunmasak mı dıyorum😁
Meltem17 Sermec27 ben 01.09.1998 esim 26.05.1983 son adet tarihim 17.01.2021 ama hamileysem eger bu ay kalmisimdir regl dongum 31-32gun
Sermec27 Meltem17 kan yenilemeye göre kız gösteriyor benim iki oğlumda da kan yenileme erkek demişti hayırlısı olsun hakkında canım 🥰🤲
BetulDuru12 Meltem17 benimkide böyleydi ikinci gebeliğim yok kadar azdı kan verdim beta 52 çıkmıştı şimdi 15 haftalık hamileyim bence hamilesin
Meltem17 BetulDuru12 sizinkinin cinsiyyeti ne? ama cok agrim var ya sanki suan regl olucam sizindemi oyleydi
BetulDuru12 Meltem17 Yok ben kasık ağrısı çekmedim regl sancısı gibi bi sancımda yoktu cinsiyeti daha öğrenmedim En son 12 haftalıkken gitmiştim ozamanda söylemedi muayenem içinde 2 hafta var ozaman öğrenirim
Mom97 Meltem17 evet kızım 27 aylıktı hamile oldugumu öğrendiğimde daha 4-5 yasına gelince olsun kardeşi diyoduk ama öyle olmadı😬 3 yasını bitirince abla olacak inşallah🙂
Pandam75 Meltem17 benim de böyleydi, hatta 10 dk beklemiştim de silik anca çıkmıştı. Hastaneye gittim hemen gerçekten hamileydim. Kan vermek en mantıklısı
Sermec27 Meltem17 kan yenileme genelde doğru gösteriyor benim ikisinde de tuttu hakkında hayırlısı olsun canım 🥰