gel_artik_bebegim Meltem17 zaten ilk 10 dakika icindeki sonuclar geçerli kesinlikle hamilesin yani bir yanlışlık yok 😊
Cigdemmom Meltem17 birşey diyimmi gerçi çekilme yöntemi asla bir korunma değildir 😅😅 19+6 yız şuan 😅😅😅
Meltem17 Cigdemmom allahim korusun sag salim kucagina al nolur benim icinde bi dua et Allahim banada bi oglan evlat versin bi kizim var bi oglumda olsun cook isterim lutfen dua et hamilelerin duasi cook gecer
Zehraaa98 Meltem17 oğlan evlat değil Allah hayırlı evlatlar nasıp etsın diye dua etsek daha mantıklı olur bence 🙏
1bebeklianne Meltem17 canim aynisi 2 gun once basima geldi post actim hatta happykidse gecmistm ben de yine hamileyim aynen 6 aylik su an emzirmeye devam dr heniz gitmedim twstte boylecikti kan verdim deger 600
1Anne2Bebek1Kopek Meltem17 benim de oyleydi canim hamileym canm 11 haftalik oldum bile 15 aylik oglum var hayirli olsun erken oldugu icin silik cikabiliyo
paradiseeeeee Meltem17 gözünüz Aydın hamilesiniz aynısı benimde doldu kese daha oluşmadığı içim silik çıktı muhtemelen haftaya giderseniz doktora keseyi görürsünüz 🥰
rsm_0026 Meltem17 erken gebelik testi ise hamilesin hayrlı olsun cnm bnm de ilk böyleydi biri haffti hatta arkadaşlarıma tek mi çift mi diye sormştum 😂
EceEgemen Meltem17 geç döllenme olduysa olabilir yada kimyasal gebelikte olmuş olabilir cnm kan vermek en iyisi