Haseki 8 haftalık hamileyim hanımlar biraz önce çok az kahve rengi bi akıntım olduğunu çamur gibiydi normal vajinal akıntının kahve rengini düşünün hastaneye gitmeli miyim acaba yoksa devamı gelir mi diye beklemeli miyim ?
Serifehaydar Haseki bence beklemeyin. Sonuçta hamilelikte normal olarak kabul edilen bir durum değil. Tehlikeli de bi an önce müdahale edilsin..
Deryaaa1 Benimde öyleydi sonra yoğun kanamaya döndü. Ben gitmemiştim hemen😔iğne ve ilaçla durdurdular. sizde de aynısı olacak diye demiyorum ama tedbir amaçlı gitmenizi tavsiye ederim. Tabii nasıl isterseniz☺️ Haseki
Serifehaydar Haseki Haseki kanamaya oldugu için ve bebek kucuk oldugu için ( 9 haftalik gebelikte yasamistm) alttan muayene edildim. Kanamanın neyden kaynakli oldugunu öğrenmek için bunun mecbur oldugunu soylemislerdi
Serifehaydar Haseki o şekilde başladı hatta lekelenme diye adlandirilcak kadar azdi sonrasında yoğun bir kanamaya dönüştü ve dusuk tehlikesiyle karşı karşıya kaldim
Serifehaydar Haseki Haseki hamilelegin erken donemi oldugu için kanamayı durdurmak için bir igne verdiler birde progesteron adinda bir fitil verdiler bunları kullanınca gecti cok şükür.
Deryaaa1 Ben şuan 7 haftalık hamileyim 1 hafta önce başladı yoğun kanamam şimdi geçti iyiyim çok şükür🙏🏻 Haseki