hilal913 Dilan1998 öyle mi cok teşekkür ederim bana birisi asistanların ilgilendiğini söylemişti o yüzden merak ettim uzaktan gelicem bi de ona göre karar vermek istedim
Merveakbb Beyziikoo Bugün ilk defa bende necati beye gidecem muaneye eşim işten izin alabilirse inşallah kendi muane eder0
Beyziikoo Merveakbb Kendi etti bu zamana kadar belki de sizin gittiğinizde o orada olmadığı için öyle olmuştur ama aylardır kendisine muayene oluyorum😊 İnşaAllah bi sorun yaşamazsanız🤗
Merveakbb Beyziikoo Ultrason fotosu veriyomu inşallah canim bugun gidersem necati bey inşallah muane eder herkes çok memnun o doktordan
Beyziikoo Merveakbb Eder bence merak etmeyin stres yapmayın kendinize 🤗 Ya açıkçası yoğun olmazsa aklına gelirsr veriyor usg görüntüsü ama inanın makineler o kadar eski ki anlaşılmıyor verdiği çıktı da ne olduğu o yüzden vermese bile üzülmeyin yani hiçbir şey belli olmuyor😑😑
Melikeelanur Beyziikoo evet canım eski makine hatta güldüm hocam size niye bunu verdiler diğerleri öyle dedil dedim vala bu poliklinikteki böyle evet dedi güldü o da . 2 numaralı poliklinikteydi
Beyziikoo Melikeelanur Bence hepsi aynı 😆😆 7 8 3 hepsinde girdim asla gözükmüyor bebek😆😆 İyi demesi yetiyor bana görüntü kalsın diyorum😑😑
Melikeelanur Beyziikoo ya ben 4 e gittim 2kez farklı doktor du ama USG makinesi baya iyi kocaman hatta kalp atışları falan dinletti çok kısa doktor çevirip gösterdi ama necatinin sansindan hep makineler kötü heralde,🤣 foto istedim verdi iki tane bana
Melikeelanur Beyziikoo ya bı de yeni hastane hepsi aynı olması lazım yeni yeni . Ama öyle eski makineleri ne diye koyarlarsa
Beyziikoo Melikeelanur Yine mi başka doktora denk geldiniz? Necati beye randevu aldınız ama başkası mı girdi yine doğru mu anladım 😑 Ayy ne güzel çıktıda gözüküyorsa bebek sıkıntı yok 😆😆
YumudukKM Beyziikoo mhrs den istediginiz doktora talep oluşturun size 182 msj atıyor randevü acılınca necati beyin ki bugün açıldı 🤭ben aldım hemen
Melikeelanur Beyziikoo yok canım Necati bey baktı evet gpzukuyo bebek . Randevusu açılmış alabilirsin bende aldım haftaya cuma ya yine
Beyziikoo Melikeelanur Aayyy ne güzel valla bana da veriyor sağolsun ama asla bebek belli olmuyor sadece bir duman var sanki 😂😂 Aldım aldım pazartesi gideceğim Allah kısmet ederse 2 hafta sonra gel demişti NST bağlanacak büyük ihtimalle🤗