minnakmina Ummuctn hastaneye göre degişiyor geçen sene 100 tl vermiştim devlet hastaneleri ücretsiz zaten
Serifehaydar Ummuctn ozel bi hastane olmasına rağmen eczacılar odasından temin ettik daha 3 gun önce. 15 20 lira bir sey tuttu
Zezeeeyyldrm Ummuctn pazar gunu devlet hastanesi acilinden giris yaptim bi kac saatlik yatisla ucretsiz vuruldum
Nur000 Magnolina bende ucretliyim ozele gittim 450 tl dedi vurdurmadim. Devlete gittim bedavaydi analik hakki oldugu icin
Cemrece Kacinci haftada vuruldunuz ? Ben tahlil yaptirdim bi skinti gozukmuyor simdilik sizler her ihtimale karsi mi vuruldunuz ?
Magnolina Cemrece tahlilde negatif çıksa da yaptılar bana aman bir doktor un dediği ile iş yapmayın bir zararı yok zaten ilacın
minigim2805 Eczane den almak istediğimiz de bize 580 TL gibi bir ücret söylediler. Biz de eczacılar odası ile iletişime geçip oradan 70 TL gibi bir ücretle temin ettik. Gün içinde iğnemizi aldık.
Nesli-12 Ummuctn ya kaçtır böyle yazılar görüyorum anlam veremedim 800 lira yazanda var 500 diyende ben iki kere vuruldum ilki kanamam olduğunda 2. Si de haftası geldiğinde ikisindede ücretsiz vurundum 🤷🏼♀️
Merve_Sa Nesli-12 benimde öyle 2 gün önce 20. Haftamda kanamam geldi sebebi bilinmedi kan uyuşmazlığı olduğu için iğne yaptı doktor 28. Haftadan önce devlet karşılamadığı için iğneyi eczaneden 550 liraya aldık
Nesli-12 Merve_Sa valla ben yukarda da yazdım benimde 10. Haftamda kanamam oldu onda da ücret ödemedim üstelik özel hastanede vuruldum bi iğne nasıl bu kadar değişkenlik gösterir fiyatta anlamadım