kadriye25 Pdummuhan randevu alınmıyor. Sabah fiş kesip siraya giriyorsunuz. Bashekimligin arka kısmına düşüyor odaları
Ebruaymina CAlperen nenehatun sehir hastahanesine tasindi tavsiye ederim.fakat normal doguma ebeler giriyor.bende arastiriyorum norml dogum istiyorum fakat doktorumun girmesini istiyorum.buharayi tavsiye etmem,kontrollerim orda oldu doguma yakin cok sey duydum vaz gectim orda dogum yapmaya🤔
CAlperen Ebruaymina buharadan ben de fok olumsuz şey duydum düşünmüyorum. Nene hatunda ilgilenme yok doktorlar girmiyor bir de doğumdan sonra sonra serviste eşinizin gelmesine müsade etmiyorlarmis yani çıkana kadar göremiyormusuz böyle şeyler duyunca vazgeçtim. Ben kontrollere hep nena hatuna gidyorum ama doğum konusunda kararsizim
Ebruaymina CAlperen dogumda bebegimi esime vermislerdi,odaya gittimde esimde ordaydi.her saat yanima geliyordu biz sorun yaşamadik o konuda,simdi 3.gebeligim eski doktorum yok bakalim simdi neresi oluck
maria12 Ebruaymina eşiniz gelebildi mi yani orada. Çok sevindim, çünkü bende orda doğum yapmayı düşünüyorum. Odalar tel kişilik değil diye almıyorlar diye biliyordum. Nasıl gelebildi eşiniz
Ebruaymina maria12 o detayi atladim galiba,kusura bakmayin.özel odaydi benimki.fakat yeni hastanede sistem nasil bilemiyorum,covidten dolayi tebbir amacli kisitlama olabilir.ama bebegi gene babasina veriyorlar odaya kadar eslik etmesi lazim,
maria12 Ebruaymina peki hastaneyle görüşüp özel oda mı ayarladınız? Çok soru sörfüm kusura bakmayın. İnşallah yine öyle yapma fırsatımız olur
Ebruaymina maria12 estagfrullh ne demk ne zamn isterseniz sorabilirsiniz.birbirimizden faydanalalim.bnde merak ettiklerimi soruyorum cogu zamn😊evet esim halletti,tek bi oda vardi.birde yakinlarim saolsun orda calisiyordular cok ilgilendiler.doguma birgun kala gidip gorusun bence surekli hasta geliyor.ona gore saatinizi ayarlarlar
maria12 Ebruaymina çok teşekkür ederim. Ben de ayarlayabilsem ne iyi olur ☺️ Eşim de yanıma gelebilir hem
Crnasm2611- kadriye25 merhaba bende ilk defa yarın Ragıp hocaya gideceğim vezne de direk detaylı ultrason için geldiğimi söylemem mi lazım ücret farkı olduğu için bide ilgisi nasıl herşeyi anlatıp detaylı olarak rapor falan veriyor mu çok stresliyim çünkü Cuma günü farklı bir doktor detaylıda olumsuz şeyler söyledi lütfen cevap verirmisiniz
kadriye25 Crnasm2611- yani tek tek söylemiyor ama baya bakıyor bir sıkıntı görürse direk söylüyor. Ben iki üç defa kalbine midesine bakar mısınız dedim hiç ikiletmeden baktı. Hatta lavaboya git gel bir daha bakayım dedi.
Crnasm2611- kadriye25 ben şehir hastanesinde perinatolojiye gittim kalbinde parıltı ve burun kemiğinde küçüklük var dedi bu bulgular da down sendromu olasılığı dedi kimse yönlendirmedi Atakan hocaya ben farklı bit doktor da görsün istediğim için araştırmam sonucu gideceğim ona
Aslihan2 evaburak95 Aynen buharanin aciline gittim gece 3 gibi hamileydim kanamam vardı ilgilenmediler biz ne yapabiliriz neden buraya getirdiniz diye alaycı bir tavır sergilediler biz sikayet ettik hatta ama olan birsey olmadı 2.kurtajimda icimde parca bıraktılar yetmedi 1 sene bosuna para döktüm hicbirsey anlamadılar arastirma hastanesinde omer beyi duydum ona gittim bir kere gebe olursam orda devam etmeyi düşünüyorum