babymom- https://www.trendyol.com/trendyolmilla/vizon-toparlayici-sutyen-thmss21su0014-p-79879644?boutiqueId=554526&merchantId=968 kızlar trendyol böyle bir sütyen çıkarmış sizce emzirme sütyeni olarak kullanılabilir mi?
Senmerve babymom- olabilir gibi ama çok pahalı ebebektede emzirme südyenleri var hem iyi hem ucuz ilk ezmirme dönemşnde kullandım inşşalh yine kullamıcam sapa sağlam duruyor
dlnyny babymom- emzirme sütyeni değil anladığım kadarıyla askıların ön tarafında çıkarıp takma aparatı oluyor emzirme sütyenlerin de bu üründe yok
Haticearen babymom- canım teecih meselesi emzirme sütyeni şart değil bende aldım.2 tane ama buna benzer 1 tane var ve braletler e benziyo neden kullanilmasin ki şahsen
babymom- Akdenizbebisi bende emzirme sütyeni almayı düşünmüyorum bazılarıda çok rahat oluyor al diyor kafam karıştı
Senmerve babymom- ben fiysr açısından e bebeğinlşleri söyledi trendyoldaki fiysta göre 2 tane alırsın ama tercih senin
Haticearen babymom- boşver aklında varsa al herkesin kullanım şekli farklı sana ne iyi gelir en iyi sen bilirsin