Melek_moms Kızlar 36+6 yiz … Bebeğim sağ kaburgamin altında çok acıyor ciğerim mi bilmiyorum ama aşırı acıtıyor yukarı doğru tepiniyor resmen 😔 ilk kez böyle yaptı ne yapabilirim
Ysd00 Melek_moms bebek büyüdüğü için maalesef o acı geçmiyor ☺️😳 kendimden biliyorum sanki kırılmış, sanki yarama tuz basmışlar gibi bir acı 😣
Halitesra Melek_moms 31+1 bende de var iki haftadır çekiyorum hatta suan bile o yüzden yatmadim geçmiyor
Melek_moms Ysd00 canım etini sıkıştıriyorlarmis gbi cigeeim acıyor az önce oldu daha önce yoktu birden oldu inanamadim … Sağlıcakla gelsinler sizin kaç haftalık
Matmazel_ Ben 32 haftalığım benimde sağ kaburgama vuruyor arada sırada bende elimle iteliyorum valla 😅
Umfa Matmazel_ Benim daha 21 haftalık ama akşam yemekten sonra sağ kaburgam çok ağriyor genelde bebek de sağ tarafta hareket ediyor , çok da yemiyorum bu haftalarda kaburga ağrısının başlaması erken mi ☹️
Matmazel_ Umfa bugün doktora gittim bebek doğum pozisyonuna geldiği için kaburgaya vuruyor normaldir dedi sizinkide erken dönmüş olabilir .