Ayssmom Zala benim bebeğimde çok zayıftı yumurta+Süt+tahin pekmez+ peynir yiye yiye her sabah normal kilosuna getirdim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sütü günde 2 bardak iç uyumadan öncede sabahta
limonluchescake Zala canım ocean momy diye bir takviye var. Hekimine danıs yine de öyle kullan. Balık yağı oldugu icin cok güzel kilo aldiriyor. Kesin bilgi😍
Nslhnkr Zala et balık fındık ceviz muz kasar peyniri. Pekmez hergün 1 tatlı kasıgı fazlası size kilo aldırır bilginiz olsun
BebegimleYeniHayat_34 Zala kaşar yumurta ceviz badem tahin süt hergün mutlaka bunlar yenicej hamile olduğumu öğrendiğim den beri yiyorum iki hafta önde gelişimi bebeğin
e_doga Kaşarı tavsiye ediyorum çok güzel kilo aldırıyor bulantı zamanlarımda sadece kaşarla beslenmiştim sadece.. ben çok kilo vermiştim ama benek iyi kilo almıştı
Bonciko Yumurta,Kaşar peynir, hergün 3 -4 ceviz, muz, yeşil sebzeler ve sebze yemekleri süt içebiliyorsanız için bana dokunduğu için ayran ve kefir içiyorum. Bunlar yarıyor dediği için dr hep dikkat etmeye çalışıyorum şükür iyi şimdilik 🌸🙏
MervErdo Zala avakado muz pekmez ceviz badem blender.dan geçir puding gibi oluyo onu ye ben farkını gördüm
Bonciko Zala canım benimde ara ara 4-5 gün geri veya ileriye geçiyor 2 ay önce olmultu sanırım 4 gün gerideydi doktor normal olabilir 2 hafta falan sıkıntı dedi üzülme sen dikkat et o alıyordur gıdasını🙏🌸
Elvinferide Ayssmom hazır sür mü kullanıyorsunuz ben uzun ömürlü süt içebiliyorum sadece onunda faydası oluyor mu
annepamuk Ayssmom bunların hepsini bende yapıyorum mutlaka ama bugün bende 1 hafta geri olduğunu öğrendim . Burda önerilen herşeyi yiyorum nerdeyse ama geriye düştü 😔
Zala annepamuk bi dahaki kontrolünüzde idrar da protein baktırın inşllh yoktur çıkmaz ama yinede baktırın