Zerrinatila 26 haftalık hamileyim hamilelim başında karın bölgemde çok kaşındı vardı bebe yağı kullandım fayda etti kaşıntıgı aldı şimdi de ğügüslerimde çok kaşıntı var kaşı kaşı gecmiyorda ney iyi gelir başına gelen varmı birsey tavsiye edermisinizN
Gnl11 Zerrinatila ay kaşımayın bende kaşıdım karnım çatladı ama sebebi o mu bilemiyorum .kaşıntınız olduğu anda çatlak kreminizle masaj yapın sonra geçiyor
Mercimekmom Zerrinatila kantaron yağı sür canım ilk sürünce yakıyor ama çok iyi geliyor bende uyuz gibi olmuştum o geçirdi beni
NefesDeniz Zerrinatila Sakın kaşımayın çatlaklar için kaşınıyor :( Hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben 13.hafta dan beri 30.haftadayım kaşıntı nadiren oluyor. Ama asla kaşımıyorum beni rahatsız ederse çok kaşıntı bepanthol sensiderm kren var sadece kaşıntı için hemen karnıma ondan sürüyorum anında kesiyor kaşıntıyı..doktorunuza danışarak kullanabilirsiniz normalde hamileler ve emziren anneler kullanıyor.
T_nisaa Zerrinatila peki kontrol ettiniz mi kaşıntı ile beraber çatlak gelişmiş mi önemli olan o 😿 ben de çok kaşınırdım avucumun içiyle kaşımak isterdim ama ne mümkün çeşitli yağlar kullandım pahalı kremlerde aldım ama fayda görmedim 😢😢