bebiskosmom 12.haftada karnında kıpırtı hissettim. Mümkün mü ? Olabilir mi erken mi, bana mı öyle geldi. ☺️ Kızlar ne zaman hissettiniz sizler??
elcindefne bebiskosmom ben de hissetmiştim 13. Haftadayım ama gaz falan veya başka bir şey olabileceğini düşünüyorum çünkü daha çok erken. Bir an önce hissedeceğimiz günler gelsin inşallah 🙏🏼
Eski9 bebiskosmom ilk gebelikse mümkün değil ikinci içinde çok çok erken 14-15 haftada anca hissedilir ikinci gebelikte bile erken yanı canım gaz vs dir
ysmn_kck17 bebiskosmom Mümkün canım . Ben 12nci haftanın ilk günü hissettim göbek deliğinin tam altında o günde muaynem vardı gittiğimde bebek tam ortada göbek deligimin altindami diye sordum hatta doktoruma oda evet dedi . Her ne kadar mümkündür göstermeseler de ben hamilelikten önce yaşamadığım bu durumu hamileyken yaşadım evet çok minik ama anlık saniyeyle hissettim . Bağırsak hareketinin ve ya gaz sıkışmasını göbek deliği altında ne işi var bakılırsa 😃😃
ysmn_kck17 bebiskosmom Hatta eşin kulağını yaslayin kasıklarına içeriden atan pitpit sesini bile duyar . Ben eşime her gün dinletiyorum her hafta daha da güçleniyor içeride nasılsa büyüyor diyor 😊🤭
Tugceonur bebiskosmom maalesef kuzum o senin karnında ki gaz sancısı veya organ hareketlerin mümkün değil en erken 16 da hissedebilirsin ilk gebelikde 20 diyorlar ama ben ilk 16 da hissetttim 😌
irorkay bebiskosmom kızlar ben de 15 de gece 1 2 saniyelik kanat çırpması gibi bir şey hissettim ama emin olamadım çok farklıydı. Acaba o olsbilir mi bilmiyorum. 😍