asslihan Normal doğum olursa 25 nisan da doğumum bi kızım olacak artık heyecanlanmaya başladım hem biraz korku hem sevinç karışık bi duygu içimdeyim sizler ne durumdasınız 🌹
sureyyadonmez asslihan 10 nisanda gelecek benşm prensesimde tahminen 🥰 50 gün kaldı heyecan başladı tabiiii
dilaradurmazz asslihan Ben heycandan bayılacak gibi oluyorum salı günü inşAllah doğumum çok az kaldı Allahim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin inşAllah 🙏❤️
Nslhnkr asslihan bende 29+4 üm ama sanki nisanda yapıcam gibi geliyo doğum . Sezaryan mı normal mi olacagı belli mi
asslihan Ayssmom yaklaştıkça insan korkuyla karışık sevinç yaşıyor sağ saglim kucağımıza alalımm inşallah 🙆🏻♀️🥰
Nisanurunannesi3850 Bendede heyecan var bir an önce kavusmak istiyorum kızıma hayırlısıyla farklı bi duygu 31+5 olduk bizde tahmini 18 nisan gösteriyor ama zaman gösterir😊insallah cok fazla bekletmez. Doğum korkumda var biraz canım tatlı olduğundan🌸
asslihan Nisanurunannesi3850 bende de var doğum korkusu açıkçası inşallah hepimiz sağ saglim doğumumuzu yapar bebişlerimizi kucağımıza alırız ♥️