Cemrenuraydin
1) hamile kiyafetine cok para vermezdim. 1 tayt 2 esofman butun hamileligimi cikardi o suslu puslu kotlar bahcivan tulumlar hep kuculdu
2) lohusa geceligimi gogus altindan lastikli secmezdim. Goguslerim 3 beden buyudu ve geceligin dugmeleri patladi. Onden dugmeli genis kaliplar candir. Ben lcw’den aldim tekrardan ve cok yeterli.
3) bunlar iyi gunlerin diyen herkesin agzinin payini verin icinizde kalmasin. Kotu tecrubeleri dinlemeyin her dogum kendine ozel.
4) yuruyus yapin usenmeyin. 40 haftada bu kadar agirlasacagimi hatta bel fitigi baslangici yasayacagimi bilsem yediklerime dikkat eder yuruyusu aksatmazdim. Simdi istesem de yuruyus yasak yatak istirahatliyim.
5) moralinizi bozan her seyden uzak durun. Huzurlu anne huzurlu hamilelik ve huzurlu bebek demek.
6) okuyun, arastirin. Boylece kulaktan dolma bilgilerin moralinizi bozmasi veya sizi gereksiz kaygilara suruklemesine engel olursunuz. Dr. Banu Ciftci’nin tum youtube videolarini izleyin mesela en basitinden. Insan bilmedigi seyden korkar.
7) en onemlisi, hani nenelerimiz tarlada dogururmus siz cok nazlisiniz diyorlar ya. Vucudunuz aliskin degilse dip kose ev temizlicem diye kendinizi helak etmeyin. Ben o hatayi yaptim 24. haftada kanama ile acile zor yetistim. Kendi vucut ritminize gore hareket edin.
Herkese saglikli hamilelikler ve dogumlar dilerim. Rabbim isteyen herkese tez zamanda aratmadan nasip etsin🙏