Busraacetin Merhaba 38+3 günlüğüz çarşamba günü kontrole gittim bebek kanala girmemiş dedi kafası sağda dedi ikinci hamileliğim ne zaman girer sizce ikinci hamilelikte ilki normal oldu 40+2 de teşekkürler
cds Busraacetin bende 38+4 deyim sabaha kontrolüm var çok merak ediyorum 33+3 den beri ultrason a girmedik.. en son 1950 gramdı 🥰👀
Ebru-1990 Busraacetin Kubra64 selam kızlar 36 haftalık hamileyim 3.bebeğime az önce netten araştırdım bu konuyu ilk gebelikte 2-4 hafta önceden kanala yerleşmeye inmeye başlar 2. Yada sonraki gebeliklerde doğum yaklaştığında hatta Doğum anında bile kanala girebilir yazıyordu ki 2.hamileliğimde 35+2 de doğum yaptım 4 gün öncesi doktor kontrolünde hersey yolunda doğuma daha var denilmişti 😁
Kubra64 Bende 38+6 haftadayım Pazartesi doktora gittim benim tam oturmadığını sabitlememiş söyledi. Ama ⅔ cm açıklık var dedi benimde 2. Hamileliğim
Busraacetin Kubra64 bilmiyorum yaa çok korkuyorum kanala girmezse diye bende açıklık yoktu alttan muayene yaptı ama bir hafta önce gittiğimde kafası kanala doğru yaklaşmış demişti şimdi ise sağ tarafa geçmiş diyor
Kubra64 Busraacetin sanırım ilkte daha erken yerleşiyor ama bıraz daha zaman var. Bizde tam olarak anlayamasak belki birdahaki randevuda yerleşmiş olur. En kötü ihtimal herşey iyi giderse biraz günü geçe bilir.
Emel91 Geçen hafta gittiğimde aşağıya iyice dayanmış demişti kontrolüm yarın şu son 2 gündür baya baskı hissediyorum kanala girince bebek hareketi duyuluyomu peki eskisi gibi? 37+2 bu arada
Busraacetin Emel91 bazıları kanala indiğini anlıyormuş ama ben ilk bebişimde anlamadım şuan ikinci de zaten kanalda değil
cds Busraacetin aslında 37+3 de idi karantinaya girmiş doktor ve ekibi ondan öyle oldu .. bi aksilik hissetmediğim içinde başka yere gitmedim bugün gittim çok şükür 🙏🏼