GldnUysll SevgiErcan simdi cok cok iyiyim 28 haftalik olduk bulanti filan olmuyor iikide birakmsm ilaci bunye alisinca surekli istiyor sanki o hap olmaynca yemek yiyemycekmsm gibi qeliyordu biraktiktan snra 1 hafta zorlandm sonrasi mukemmel
GldnUysll SevgiErcan 8 haftalikken basladim doktorumu degistirdim demistim ya 12 haftada ilaci biraktm 14 de bulantim bicak gibi kesildi bi anda
Yenidenanne SevgiErcan ben 33 haftalık hamileyim şimdi kalmadı tabi bulantılarım hemen hemen 13 14.hafta gibi bitti benim mide bulantılarım canım
Esra2511 Kızlar bu bulantı ilaçları bebeğin kalbi ve ciğerleri için çok zararlı herşeyi yeni oluşan bi canlı ben haftalardır yerin altındamıyım üstündemiyim bilmiyorum ama kullanmadım zor iyice zayıfladım mutfak kokuyor evden tiksindim bazen kocama bile uzak dur benden diyorum anlamsız bir bulantı ama en fazla 9 ay bunu çekiyorsun sonra çocukta bi hasar kalsa sırf ben bulantım olmasın diye yapmayın nacizane tavsiyem
FurkanZeynepKarada SevgiErcan evet kemoterapi ilacıydı ama o olmasan da nefes alamiorudum mecbur kullandım dr da bebeğe zararı olsa vermem sana drdi
zehracinar SevgiErcan 17. Haftada falan geçti benim ki bana zofer de verdi dramamine de verdi nomesis plus ta verdi hiç biri kar etmedi ama 17. Haftamda tamamen bitmişti bulantılarım 🌸
mugeaykut SevgiErcan 6 haftalıkken başladı bulantılarım 5 ay bitene kadar sürdü Zofer sayesinde ayakta durabiliyordum , kullanmadığım zamanlarda su içsem çıkartıyordum çok şükür 25+3 olduk bulantı kalmadı
BusraNR Benim 10. Haftada faydası oldu ondan önce etkisi olmadı, şuan 11 haftalık hafifledi çok şükür 🙏🏻 😇
Vuslaaatt SevgiErcan Şuan kusmalar tam olarak kesilmedi ama eskisi gibi değilim günlük yaşantıma devam edebiliyorum